If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Забелязвам, че някой се опитва да ме резне по-горе. Не била изчерпателна темата. Целта беше да се оплача, а не да Ви искам съвет, който едва ли можете да дадете..
И все пак: Вечерта колата се паркира и сутринта, при опит да бъде запалена и да качи гориво, същата отказва. Или иначе казано, разпознава всякакви кодове, за които се говори из форума, ключа се върти, но оборотите не се качват и колата гасне след 2 секунди максимум. И така, 2 дена /нали е week-end/.. Сега дали е ясно, незнам. Не че няма и други проблеми, отново от рода на тези, които вече са отразени във форума: при запалване, в студено състояние, не подава гориво качествено и задалжително трябва да се чака 5 минути, за да "тръгне" милата. Само че няма кой да я чака. Били ми задръстени дюзите .... Не коментирам.
Така е по-добре
А когато дадеш на контакт чуваш ли помпата
Има макар и малка вероятност да е запушен горивен филтър
В кой сервиз са гледали колата
Добре дошла във форума колежке, това първо. Второ как го реши тва с дюзите, щото 99% от кварталните бай Пешовци хабер си нямат от Алфа Ромео. Ако си от София иди да ти прегледат колата във Вантотрейд ->така поне ще ти кажат какво си си купила и евентуално ще ти кажат как да решиш проблемите на тази кола.
Прости на колегите малко резкият тон, но тук сме си малко сектанти и трудно понасяме критики към любимата марка /тва е майтап де, а и колегите се шегуват -имаше нещо за маникюристката.. /
Тук също има колеги които са компетентни да ти помогнат и с радост ще го направят, но моля те бъди по-изчерпателна, щото така по мрежата трудно се поставят диагнози.
Успех!
Mitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
На въпроса по-горе: помпата изобщо не се чува. А относно дюзите - компетентно становище от "Юве". Утре ще стане ясно.
Но сама съм си виновна: нали я купих в съотвествие с цвета на маникюра на 156 м-jet, мисля че беше поне с моя да беше, ама черен..
Благодаря на останалите за интереса.
тая кола с четене по форума няма да се оправи.пък и като не те кефи я продай...писнало ми е да слушам такива разбирачи дето си купува кола не пипа по нея нищо не я кара на сервиз и после ми вика.."заеби я тая 145 /например/харчи ми 16/100 градско..ама ти погледна ли това онова..нещо сервиз разбирачи да са я гледали......аа що да давам пари да не съм луд!!!" ....та е такива работи се чуват
За съжаление е някаква 146-ца.Защо ти да не си се качил в BMW..., примерно..
Aми колежке аз от БМВ слязох и се качих на Алфа - и мога да кажа, че съм по доволен.
Всичко е до късмет - мога да ти кажа че Мерцедес Ц220 CDI-КУПЕН ОТ МАГАЗИНА-чисто нов - влиза точно 6 пъти в сервиз за 25 хил км.
Добре дошла във форума колежке, това първо. Второ как го реши тва с дюзите, щото 99% от кварталните бай Пешовци хабер си нямат от Алфа Ромео. Ако си от София иди да ти прегледат колата във Вантотрейд ->така поне ще ти кажат какво си си купила и евентуално ще ти кажат как да решиш проблемите на тази кола.
Прости на колегите малко резкият тон, но тук сме си малко сектанти и трудно понасяме критики към любимата марка /тва е майтап де, а и колегите се шегуват -имаше нещо за маникюристката.. /
Тук също има колеги които са компетентни да ти помогнат и с радост ще го направят, но моля те бъди по-изчерпателна, щото така по мрежата трудно се поставят диагнози.
Успех!
А ти колега Алфа Ромео за космическа совалка ли я смяташ? Какво има толко по-различно от на другите?
какво за BMW?Аз съм карал и квооо?смениш му масло и консумативи и ти струва колкото поддръжката на една алфа за 1 година, а ако се счупи нещо .... нямам думи
карам 146 в момента и е страхотна
нямам оплакване
Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer
Успех!
А ти колега Алфа Ромео за космическа совалка ли я смяташ? Какво има толко по-различно от на другите?
Aре стига бе Вирус - все едно не ги гледат като извънземни повечето майстори. Кво толкова е казал Влади
Няма по-голям кош от тази кола. За 2 месеца 3 пъти в сервиз...
Въпреки, че си жена, сигурно ти е близко до акъла, че не ти е виновна нито колата, нито марката, нито сервиза в който ходиш три пъти за два месеца, нито никой, ОСВЕН ТИ САМАТА
След което може да набедиш малко и търговеца, дето ти е продал колата, но все пак той не те е накарал насила да купиш от него, нали
Както и да е, попаднала си на зле поддържан автомобил със съмнителна история и най-вероятно множество скрити дефекти, които ТИ не си си направила труда да откриеш, когато е трябвало, а сега цивриш тук, колко виждаш ли била скапана колата
Мога да се разплача заедно с теб, ако това ще ти помогне, но се съмнявам...
П.П.
Добре, че не си си купила Голф - не знам, тогава какво щеше да говориш
Ей ги колегите - Kuku и KGB - защо нямат проблеми с колите си и защо не им влизат в сервиз - Ами много просто - купили са ги чисто нови и си ги поддържат добре
Купи си една Алфа от магазина и тогава ела ми кажи че е КОШ - другото е въпрос на предварително проучване, внимателен избор и до голяма доза късмет
баси кви сте сектанти
ми мое пък да не я кефи алфата колежката - продава и си зима хлопел примерно - кво толко я ръфате?
секи си има пров на мнение
кой толерантен кой не
баси кви сте сектанти
ми мое пък да не я кефи алфата колежката - продава и си зима хлопел примерно - кво толко я ръфате?
секи си има пров на мнение
кой толерантен кой не
Добре бе - тук е форум на Алфа и така ни обижда- айде ако искаш пробвай в форума на БМВ и постни такава тема "БМВ е кош" - пробвай същото във ФауВе, Опел, Ауди, Пежо и др. Гарантирам ти че след като отнесещ маса обиди от потребителите видяли темата преди модератора или админа - накрая ще то баннат.
Ние даже сме доста толерантни - ама все пак трябва да кажем нещо - инае "Мълчанието е знак на съгласие"
Comment