Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблеми с Алфа 146 - разочарование

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Boyana
    Забелязвам, че някой се опитва да ме резне по-горе. Не била изчерпателна темата. Целта беше да се оплача, а не да Ви искам съвет, който едва ли можете да дадете..
    И все пак: Вечерта колата се паркира и сутринта, при опит да бъде запалена и да качи гориво, същата отказва. Или иначе казано, разпознава всякакви кодове, за които се говори из форума, ключа се върти, но оборотите не се качват и колата гасне след 2 секунди максимум. И така, 2 дена /нали е week-end/.. Сега дали е ясно, незнам. Не че няма и други проблеми, отново от рода на тези, които вече са отразени във форума: при запалване, в студено състояние, не подава гориво качествено и задалжително трябва да се чака 5 минути, за да "тръгне" милата. Само че няма кой да я чака. Били ми задръстени дюзите .... Не коментирам.
    Така е по-добре
    А когато дадеш на контакт чуваш ли помпата
    Има макар и малка вероятност да е запушен горивен филтър
    В кой сервиз са гледали колата
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Dodo 155
      ...
      Има макар и малка вероятност да е запушен горивен филтър
      В кой сервиз са гледали колата
      сигурно в "Бояна Ауто"
      '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
      '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
      '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Добре дошла във форума колежке, това първо. Второ как го реши тва с дюзите, щото 99% от кварталните бай Пешовци хабер си нямат от Алфа Ромео. Ако си от София иди да ти прегледат колата във Вантотрейд ->така поне ще ти кажат какво си си купила и евентуално ще ти кажат как да решиш проблемите на тази кола.
        Прости на колегите малко резкият тон, но тук сме си малко сектанти и трудно понасяме критики към любимата марка /тва е майтап де, а и колегите се шегуват -имаше нещо за маникюристката.. /
        Тук също има колеги които са компетентни да ти помогнат и с радост ще го направят, но моля те бъди по-изчерпателна, щото така по мрежата трудно се поставят диагнози.
        Успех!
        Mitsubishi Outlander
        Mitsubishi Space Star
        Daihatsu Terios

Comment

На въпроса по-горе: помпата изобщо не се чува. А относно дюзите - компетентно становище от "Юве". Утре ще стане ясно.
          Но сама съм си виновна: нали я купих в съотвествие с цвета на маникюра на 156 м-jet, мисля че беше поне с моя да беше, ама черен..
          Благодаря на останалите за интереса.

Comment

Няма се плашиш ако е наскоро купувана първите 1000 км за всяка кола секънд хенд са критични.
            97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

тая кола с четене по форума няма да се оправи.пък и като не те кефи я продай...писнало ми е да слушам такива разбирачи дето си купува кола не пипа по нея нищо не я кара на сервиз и после ми вика.."заеби я тая 145 /например/харчи ми 16/100 градско..ама ти погледна ли това онова..нещо сервиз разбирачи да са я гледали......аа що да давам пари да не съм луд!!!" ....та е такива работи се чуват
              Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

За съжаление е някаква 146-ца.Защо ти да не си се качил в BMW..., примерно..
                Aми колежке аз от БМВ слязох и се качих на Алфа - и мога да кажа, че съм по доволен.
                Всичко е до късмет - мога да ти кажа че Мерцедес Ц220 CDI-КУПЕН ОТ МАГАЗИНА-чисто нов - влиза точно 6 пъти в сервиз за 25 хил км.
                2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от Crusader
                  Добре дошла във форума колежке, това първо. Второ как го реши тва с дюзите, щото 99% от кварталните бай Пешовци хабер си нямат от Алфа Ромео. Ако си от София иди да ти прегледат колата във Вантотрейд ->така поне ще ти кажат какво си си купила и евентуално ще ти кажат как да решиш проблемите на тази кола.
                  Прости на колегите малко резкият тон, но тук сме си малко сектанти и трудно понасяме критики към любимата марка /тва е майтап де, а и колегите се шегуват -имаше нещо за маникюристката.. /
                  Тук също има колеги които са компетентни да ти помогнат и с радост ще го направят, но моля те бъди по-изчерпателна, щото така по мрежата трудно се поставят диагнози.
                  Успех!
                  А ти колега Алфа Ромео за космическа совалка ли я смяташ? Какво има толко по-различно от на другите?
                  Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

какво за BMW?Аз съм карал и квооо?смениш му масло и консумативи и ти струва колкото поддръжката на една алфа за 1 година, а ако се счупи нещо .... нямам думи
                    карам 146 в момента и е страхотна
                    нямам оплакване
                    Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
                    EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
                    EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer

Comment

Първоначално публикувано от virusalfa
                      Първоначално публикувано от Crusader
                      Успех!
                      А ти колега Алфа Ромео за космическа совалка ли я смяташ? Какво има толко по-различно от на другите?
                      Aре стига бе Вирус - все едно не ги гледат като извънземни повечето майстори. Кво толкова е казал Влади
                      2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX

Comment

Re: Кош

Няма по-голям кош от тази кола. За 2 месеца 3 пъти в сервиз...
                        Въпреки, че си жена, сигурно ти е близко до акъла, че не ти е виновна нито колата, нито марката, нито сервиза в който ходиш три пъти за два месеца, нито никой, ОСВЕН ТИ САМАТА
                        След което може да набедиш малко и търговеца, дето ти е продал колата, но все пак той не те е накарал насила да купиш от него, нали
                        Както и да е, попаднала си на зле поддържан автомобил със съмнителна история и най-вероятно множество скрити дефекти, които ТИ не си си направила труда да откриеш, когато е трябвало, а сега цивриш тук, колко виждаш ли била скапана колата
                        Мога да се разплача заедно с теб, ако това ще ти помогне, но се съмнявам...

П.П.
                        Добре, че не си си купила Голф - не знам, тогава какво щеше да говориш
                        sigpic

Comment

Ей ги колегите - Kuku и KGB - защо нямат проблеми с колите си и защо не им влизат в сервиз - Ами много просто - купили са ги чисто нови и си ги поддържат добре
                          Купи си една Алфа от магазина и тогава ела ми кажи че е КОШ - другото е въпрос на предварително проучване, внимателен избор и до голяма доза късмет

Comment

баси кви сте сектанти
                            ми мое пък да не я кефи алфата колежката - продава и си зима хлопел примерно - кво толко я ръфате?
                            секи си има пров на мнение
                            кой толерантен кой не
                            Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей
                              баси кви сте сектанти
                              ми мое пък да не я кефи алфата колежката - продава и си зима хлопел примерно - кво толко я ръфате?
                              секи си има пров на мнение
                              кой толерантен кой не
                              Добре бе - тук е форум на Алфа и така ни обижда- айде ако искаш пробвай в форума на БМВ и постни такава тема "БМВ е кош" - пробвай същото във ФауВе, Опел, Ауди, Пежо и др. Гарантирам ти че след като отнесещ маса обиди от потребителите видяли темата преди модератора или админа - накрая ще то баннат.
                              Ние даже сме доста толерантни - ама все пак трябва да кажем нещо - инае "Мълчанието е знак на съгласие"

Comment

е у форума на бмв ли да пише че има алфа и не я кефи?
                                се тая де

мисълта ми е че нема нужда да се скача да се обяснява кой майстор крив кой търговец прав - игнор и те тка те
                                Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Working...
                                X